Hopp til innhold

Selskapet Mat og mer AS tar over driften av Haugestad fra 1. august.

Selskapet Fruene Haugestad, med kokken Geir Arne Merkesdal i spissen, gir seg som ansvarlig for driften av Haugestad i Lierbyen.

Nå har Lier Eiendomsselskap inngått en avtale med nye drivere av Haugestad. Etter planen overtar selskapet Mat og mer AS driften fra 1. august. Bak selskapet står Trygve Hære og Dag Tore Svendsvoll, kjent fra driften av Håndværkeren i Oslo og Odd Fellow-huset i Holmestrand. I Lier får de med seg Ahmed Ali El Badry, som blir restaurantsjef og har lang fartstid som hovmester på Børsen i Drammen.

Trygve Hære i Mat og mer AS beroliger alle som er bekymret for kvalitet på maten på Haugestad.

- Vi går inn i det gode konseptet som har vært drevet på Haugestad. Det blir ingen revolusjon, vi fortsetter i samme spor som folk kjenner fra Haugestad. God norsk mat skal utgjøre basisen, forteller Hære.


Det kommer nye drivere av Haugestad fra 1. august.

FØLG LIER KOMMUNE PÅ FACEBOOK