Bofellesskap for personer med demens

Kontaktinformasjon - søknad

Lier kommune, Vedtakskontoret

Brugata 2, 3400 Lier.

Klikk her: Vedtakskontoret: for kontaktinfo og søknad.

Bofellesskap for personer med demens

Lier kommune har to bofellesskap for personer med demens. Det ene, Frogner bofellesskap , ligger i Vestsideveien 100, og består av 14 leiligheter fordelt på to etasjer. Dette bofellesskapet er planlagt flyttet til Fosshagen, når det står klart til våren.

Det andre bofellesskapet ligger i Bratromveien 7,9 og 11. Her er det tre enheter med totalt 21 beboere.

Leilighetene i bofellesskapene tildeles av Vedtakskontoret. En del av leilighetene er organisert i USBL, og man har da de plikter og rettigheter som følger med å bo i en borettslagsleilighet. Kjøpesummen er symbolsk, men man betaler husleie og felleskostnader, samt mat. De andre leilighetene er utleieleiligheter.

I bofellesskapene får beboerne hjelp og omsorg i form av hjemmesykepleie og hjemmehjelp, hvert bofellesskap har egne ansatte som yter disse tjenestene.  De aller fleste beboerne foretrekker å spise måltidene i fellesskap i hyggelige fellesarealer.    Begge bofellesskapene har tilgang på utearealer.

Virksomhetsleder:

Hilde Stenerud tlf 32 85 35 21,

epost: hilde.stenerud@lier.kommune.no

Avdelingssykepleiere:

Frogner bofellesskap:

Elwira Kawecka-Nygaard,

tlf: 32 22 60 50,

epost: elwira.natalie.kawecka-nygaard@lier.kommune.no

Bratromveien bofellesskap:

Mona Bye Tandberg,

tlf: 32 85 28 40,

epost: mona.bye.tandberg@lier.kommune.no

Søknad

Vedtakskontoret:

Mail: vedtakskontoret@lier.kommune.no

Sist oppdatert: 06. januar 2016

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Bratromveien 7,9,11

Besøksadresse: