Barn og unge skal gi klimaråd

Fredag 20.mars er det temamøte i de unges kommunestyret. Denne gangen er det klima og miljø som står på programmet.

Endelig er det klart for oppfølgingsmøte i De unges kommunestyret.

Innkalling til møtet

Det skjer i kommunestyresalen fredag 20.mars kl 09-11. Under møtet skal elevene fortelle om hvor langt de har kommet med tiltakene som de fikk penger til under "budsjett-møtet" i høst.

klima i fremtiden

Møtet på fredag har også en temadel. Denne gangen er det klima og energi som skolene er utfordret til å jobbe med. Klima i verden er i endring og de påvirker levevilkår for dyr, planter og mennesker.

Skolene er utfordret til å holde presentasjoner om hva vi kan gjøre for å redusere utslipp og få et bedre klima. Elevene skal også si noe om hvordan er situasjonen på egen skole og i nærområde, og ikke minst hva skolen, andre, kommunen og du gjør for å redusere utslippene.

Burde vi gjøre mer? Hvordan ser du for deg at fremtiden blir – om 10 eller 20 år?

Bildegalleri og mer om De unges kommunestyre

Engasjert gjeng: De unges kommestyret skoleåret 2014/15.

Foto: Lier kommune

Sist oppdatert: 27. november 2015