Mye nedbør i Lier

Det er fortsatt varslet mye nedbør kommende døgn. Oppdager du problemer med vei, vann eller avløp, ta kontakt med Viva Iks på deres vakttelefoner.

Fra 1. januar tok Viva IKS (Vestviken interkommunale vei, vann - og avløpsselskap) over ansvaret for vei, vann og avløp i Lier kommune.

Viva Iks kan nås på følgende telefonnummer:

Vann: 32 22 58 83 Avløp: 32 22 58 87

På Vivas nettside opplyser selskapet alt mannskap er nå ute for å jobbe forebyggende.

Viva opplyser følgende status for Lier på sine nettsider kl20:40:

• •Gamle Ringeriksvei er stengt
    •Åpnet privat sluk ved Nordal skole slik at vannet ikke renner inn på skoleområdet
    •Hennumveien, bygd voll for å forhindre at vannet rant inn i hus.
    •Reistadlia, er inne på et jorde for å åpne sluk
    •Åmot veien er under kontroll,
    •Ovenstadveien åpnet igjen

Dersom du oppdager problemer med vei, vann og avløp, kan du kontakte Viva på telefon 32 22 58 00 eller epost: postmottak@viva-iks.no. Sentralbordet holder åpent utover kvelden onsdag på grunn av det kraftige regnværet.

Har du melding om riksvei og fylkesvei, ring 175.

Vi har ikke fått meldinger om at hjemmetjenesten ikke har nådd frem til sine brukere.

Hold deg oppdatert på nedbør- og flomsituasjonen på Viva Iks sine nettsider.

Sist oppdatert: 19. desember 2015