Kulturskoleuka er i gang

Kulturskoleuka starter mandag 25. april og varer til søndag 1. mai. Se det rikholdige programmet.

Bildet er fra kulturskoleuka i 2015.

Kulturskolen i Lier inviterer til kulturskoleuke.

Denne uken åpner kulturskolen timeplanen for nye aktiviteter, samtidig som de inviterer barn og ungdommer som pr. i dag ikke er elever i kulturskolen.

Ønsker velkommen

Noen av aktivitetene som arrangeres passer både for voksne og barn sammen. Kulturskolen håper flest mulig av kulturskolens elever blir med på de ulike arrangementene og undervisningstilbud denne uken, både som elever, utøvere og publikum.

Oppfordringen er klar: Ta med en venn og kom!

Klikk her for å se det komplette tilbudet under kulturskoleuka

Her kan du melde deg på

All påmelding sendes til e-postadresse kulturskoleuka@lier.kommune.no . Merk e-posten «påmelding». For spørsmål kontakt kulturskolen på telefon: 32 22 0190/91 eller send oss en e-post til kulturskolen@lier.kommune.no.

Sist oppdatert: 06. mai 2016