Jakter kandidater til Drømmestipendet

Nå er jakten på gode Lier-kandidater til Drømmestipendet 2015 i gang! Søknadsfrist 12. februar.

Er du en kulturutøver som bærer på en drøm?

Hvis du i tillegg er født i 1995 eller senere er du velkommen til å søke om Drømmestipend.

Hva er Drømmestipendet?

Drømmestipendet består av 100 stipend à 10.000kr – til sammen 1 million kroner. Stipendene deles årlig ut av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Rektor ved kulturskolen i Lier, Sissel Røine Gerhardsen, er ansvarlig for å nominere en eller flere kandidater til Drømmestipendet. Juryen består av ordfører Helene Justad og kulturskolens rektor.

Hver kommune kan nominere en person eller en gruppe innen hver av disse kategoriene:

• Dans
  • Musikk
  • Skapende skriving
  • Teater
  • Visuell kunst
  • Annet

Hvordan søker jeg?

Send inn søknad med dokumentasjoner til kulturskolen@lier.kommune.no – frist 12.februar.

Søknaden skal inneholde:

• Navn
  • Fødselsår
  • E-postadresse
  • Kategori
  • Et hovedbilde av den/de nominerte i liggende format i filformatene jpg eller png
  • En beskrivelse av den/de nominerte
  • En god beskrivelse av DRØMMEN
  • Signert samtykkeskjema

Her finner du samtykkeskjemaet

Se eksempler på hvordan dokumentere

Lurer du på noe?

Mer informasjon finnes på www.drommestipendet.no

Ring Lier kulturskole, eller send oss en mail, hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine.

E-post: kulturskolen@lier.kommune.no

Sist oppdatert: 23. mars 2015