Hvem fortjener kulturprisen 2016?

Kjenner du noen som burde hedres med Lier kommunes kulturpris i 2016?

Kulturprisen skal gå til en person, organisasjon eller stiftelse som har gjort seg særlig fortjent ved aktiv og engasjert deltakelse innenfor kulturlivet i bygda.

Alle kan nominere kandidater til kulturprisen. Er det noen som betyr ekstra mye for kulturlivet i ditt nærmiljø?

Send inn ditt forslag til kandidat for kulturprisen 2016 innen 1. september 2016.

Kulturprisen deles ut på Kulturkvelden i løpet av høsten og er på 10.000 kroner.

Det er politikerne i skole-, barnehage- og kulturutvalget som velger ut vinneren av kulturprisen. Politikerne kan også fremme egne kandidater.

SE LISTEN: Tidligere kulturprisvinnere

Har du et godt forslag så kan du sende de på epost til: nina.guzman.toft@lier.kommune.no. Du kan også sende pr. post: Lier kommune, Kulturkontoret v/ Nina Guzman Toft, postboks 205, 3401 Lier.
Har du spørsmål angående kulturprisen, ta kontakt på epost eller telefon: 32 22 01 00.

Her kan du laste ned og forslagsskjema. Fyll det ut og send det som vedlegg i eposten, eller print det ut og send det i post til adressen over:

Forslagsskjema kulturprisen 2016

Sist oppdatert: 02. september 2016