Bli med på earth hour

Lørdag 28. mars mellom klokken 20.30 og 21.30 er Lier kommune med og slukker lyset i det som er verdens største klimakampanje.

Earth Hour er en verdensomspennende klimakampanje som i år arrangeres for syvende gang i Norge. Kampanjen er en symbolsk markering og et uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene.

Signalbygg som Den norke operaen, Nidarosdomen i Trondheim, Holmenkollen og Stortinget skal slukke lyset i tillegg til mange signalbygg ute i verden som Eiffeltårnet i Paris og Brandenburger Tor i Berlin.

Lier kommune slukker lys i sine bygg der det er mulig, og oppfordrer innbyggere og næringsliv i Lier til å bli med på markeringen - mennesker over hele verden engasjerer seg i EARTH HOUR, bli med du også – hver lysbryter teller!

Sist oppdatert: 27. november 2015