Åpning av friluftslivets år

21. januar markerer Lier kommune starten på friluftslivets år 2015. Det skjer på Haugestad i Lierbyen kl. 18.

Der blir det villmarkssus og dyreopplevelser når den kjente naturfotografen og filmskaperen Arne Nævra kommer på besøk.

Arrangementet denne kvelden er starten på Lier kommunes markering av friluftslivets år 2015

21. januar får du gjennom filmkåseri med levende bilder på stort lerret ta del i Nævras naturopplevelser hjemme og utenlands. Han vil fortelle om sine mange høydepunkter i nærmøter med store rovdyr, kjempestore elger og andre dyr.

Nævra holder ikke mange forestillinger som denne, og natur- og friluftsinteresserte mennesker i området får dermed en sjelden anledningen til å treffe en av våre mest profilerte naturfotografer og filmprodusenter. Han er attpåtil lokal, bosatt på Lierskogen.

Ordfører Helene Justad åpner arrangementet og det blir musikalsk innslag ved Toivo Skogheim.

Billetter, kr 100, kan kjøpes på servicetorget/rådhuset og Lier bibliotek.

Sist oppdatert: 23. mars 2015