Starter drop-in samtaletilbud

Mandag 22. mai starter virksomheten psykisk helse opp et drop-in samtaletilbud i Lierbyen. Tilbudet er helt gratis.

Går livet litt opp og ned, og du trenger noen å snakke med? Nå starter virksomheten psykisk helse i Lier kommune opp «Drop-in samtaletilbud» med oppstart mandag 22. mai.

Det blir tilbud om samtaler individuelt eller i grupper, ut fra behov og kapasitet.

Tilbudet er åpent hver mandag fra klokken 09.00 til 11.00 og er helt gratis. Du behøver ingen henvisning eller avtale – det er bare å stikke innom lokalene til Ungdomshjelpa i 3. etasje i Bruveien 2 (over biblioteket).

- Vi ønsker å gå rask hjelp og veiledning til liunger over 18 år som opplever kortvarige psykiske utfordringer eller belastninger i livet. Med oss i virksomhet psykisk helse kan du snakke om det du lurer på om psykisk helse, belastninger, ensomhet, sorg, livsmestring, sykdomsmestring, livskriser – for å nevne noe. Du er hjertelig velkommen til å komme innom, forteller kontaktperson André Sirnes.

Se hele invitasjonen her

Sist oppdatert: 19. mai 2017