Sykepleiernes eget trommekorps, ordføreren i elektrisk Rickshaw og mange gode lovord var noen av ingrediensene under den offisielle åpningen av Fosshage ressurssenter mandag ettermiddag.

Fosshagen ressurssenter ble tatt i bruk for en måneds tid siden, men den offisielle åpningen av praktanlegget skjedde mandag 20. mai. 

Sykepleier-trommer

Åpningen fikk en høytidlig ramme da Norsk Sykepleierforbundes trommekorps kom marsjerende opp bakken til inngangspartiet på Fosshagen. Like bak ble ordfører Gunn Cecilie Ringdal og stortingsrepresentant Kristin Ørmen Johnsen skysset til åpningen i en elektrisk Rickshaw-sykkel.

Før de inviterte gjestene ble tatt med inn på Fosshagen, hadde ordføreren gleden av å klippe den røde snoren på utsiden av senteret.

Flaggskip

- Dette er en gledens dag for oss i Lier. Endelig kan vi offisielt åpne dette flaggskipet innen rehabilitering og demensomsorg, sa ordføreren like før hun sakset over den obligatoriske røde snoren.

Under åpningsarrangementet stod talerne i kø, og det vanket mange lovord om det nye ressurssenteret som Lier har fått. De var alle enige om én ting: Fosshagen ressurssenter er noe liungene kan være veldig stolte av, og som ansatte, brukere og besøkende kommer til å få stor glede av i mange år fremover!

Du kan lese mer om Fosshagen her.