Stem frem Liers fineste friluftssted

Bli med og stemme frem Liers mest populære friluftssted. Du kan stemme helt frem til 2. oktober.

I Friluftslivets År 2015 har Lier kommune vedtatt å jobbe aktivt med friluftsliv, og konkurrerer med 122 andre kommuner i kampen om å bli kåret til Årets Friluftskommune.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft har i anledning Friluftslivets År oppfordret alle landets kommuner til å kåre sitt mest attraktive friluftsområde.

Lier har tatt oppfordringen og du kan nå stemme blant ni utvalgte steder på nettavisen til Lierposten

Stem på ditt favorittsted her!

Stedene er plukket ut av kommunen og Lierposten, og består av noen av de mest populære friluftsarenaene i Lier.

Det er ulike type steder - noen er bostedsnære og godt tilrettelagte - mens andre har mer villmarkspreg.

Man skal derfor stemme ut fra egne preferanser. Det blir svært interessant å se resultatet av avstemmingen, spesielt forholdet mellom de tilrettelagte områdene og de som i mindre grad er tilrettelagt.

Avstemmingen er åpen frem til 2. oktober.

Populært: Friluftsområdet ved Engersand er et populært sted i Lier. Nå kan du være med og stemme frem din favoritt!
Foto: Lier kommune

Sist oppdatert: 23. september 2015