Hokksund - Lier på 100 sekunder

Bli med på fremtidens reise i Buskerudbyen. Se den nye animasjonsfilmen.

Arbeidet med Buskerudbypakke 2 er den viktigste enkeltsaken i Buskerudbysamarbeidet i 2016.

En Buskerudbypakke med hovedvekt på tiltak som gjør det lettere å velge miljøvennlig transport, vil ha stor betydning for utviklingen av infrastrukturen i kommunene Drammen, Lier, Nedre Eiker og Øvre Eiker, og dermed også for innbyggernes fremtidige reisemønster.

Bompenger vil være den viktigste finansieringskilden, så Buskerudbypakke 2 berører også innbyggerne økonomisk.

Buskerudbyen har nå lansert en informasjonskampanje for å informere om det som skjer fremover.

Kampanjen består av en brosjyre, som leveres ut til alle husstander i kommunene som deltar i samarbeidet. I tillegg er det laget en animasjonsfilm som heter "Hokksund - Lier på 100 sekunder",

SE FILMEN HER

Har du et godt tips til hvordan vi kan bidra til raskere reiser og bedre miljø i fremtiden? Da kan du vinne en el-sykkel til 30.000 kroner. Gå inn på Facebook-siden til Buskerudbyen for å finne ut hvordan du kan delta.

Sist oppdatert: 10. mai 2016