Hjemmetjenestene i Lier er slått sammen

Fra 1.januar er hjemmetjenestene ytre og øvre Lier slått sammen til Hjemmetjenesten Lier.

Fredag 22.januar var det minestronesuppe og marsipankake i Stokkeveien 3. Anledningen var at hjemmetjenestene ytre og øvre Lier fra 1. januar er én virksomhet, og 18. januar fikk virksomheten ny besøksadresse.

Foto: Lier kommune (Klikk på bildene, så blir de større)

Mange lurer kanskje på hvilke konsekvenser dette har for liunger som får hjelp fra hjemmetjenesten.
På det er virksomhetsleder Mette Strømme klar:

- Brukerne får besøk av de samme medarbeiderne som de er vant til. Vi har hatt full drift fra første dag, så jeg tror faktisk at ingen har merket noe, sier hun.

Fleksible medarbeidere

Både Strømme og leder Wenche Rognstadbråten skryter av positive medarbeidere som har stått på, og som har taklet overgangen på en god måte. Hjemmetjenesten i Lier har 65 årsverk fordelt på 100 medarbeidere.

Også ordfører Gunn Cecilie Ringdal skrøt at de ansatte da hun var til stede på den offisielle åpningen.
- Trygghet er viktig. Derfor er det flott at dere har hatt god dialog med både brukere og pårørende om sammenslåingen, sa hun blant annet i sin tale.

Kommunestyret fattet vedtaket om å slå sammen hjemmetjenestene i Lier sitt møte i desember 2014.

Nyttig informasjon

• Stokkeveien 3 er bemannet fra kl08.00-15.00 mandag til fredag.
  • Det nye telefonnummeret er 32 22 55 70
  • Dette nummeret er viderekoblet og betjent utenom kontorets åpningstid/hele døgnet.
  • Alle dagens telefonnumre (mobil og kontornummer) opphører.
Sist oppdatert: 25. januar 2016