Her er sommerens fotovinnere

Over 300 bidrag til sommerens fotokonkurransen. Her er de fire vinnerne.

Både mennesker og natur har vært i linsefokus denne sommeren. Lier kommune og Lierposten gikk sammen om å arrangere en fotokonkurranse med tema #Liersommer, og i løpet av sommerukene har det kommet inn over 300 sommerbilder til konkurransen.

Bildene som har kommet inn speiler Liersommeren på en veldig fin måte, og Lier kommune er veldig godt fornøyd med responsen.

Fire vinnere er trukket ut helt tilfeldig blant disse 300 bidragene. Hver vinner får tilsendt to billetter til utvalgte forestillinger/konserter på Lier kulturscene i høst. Gratulerer!

Her er vinnerne (klikk på bildene for å se større versjon):

- Sigrid Aalandslid med bildet "Frosk i Damtjern"."Frosk i Damtjern". Fotograf: Sigrid Aalandslid.Premie:
 To billetter til Olga Konkova-konserten 16. september.

- Vibecke Storhaug med bildet "Finnemarka". "Finnemarka". Fotograf: Vibecke Storhaug.
 Premie: To billetter til julemusikalen "Jula varer helt til påske" i desember.

- Kirsti Hjartholm Heen med bildet "Storsteinsfjell"."Storsteinsfjell". Fotograf: Kirsti Hjartholm Heen.
 Premie: To billetter til Stand Up med Ørjan Burø 18. november

- Monica Ekholt Lygrell med bildet "He aint heavy, he's my brother". "He ain't heavy, he's my brother". Fotograf: Monica Ekholt Lygrell.
 Premie: To billetter til Mikkel og Reverockerne 1. oktober.

Her har vi samlet en god del av bildene som er sendt inn i konkurransen:

Sist oppdatert: 19. august 2016