Friluftsskole i høstferien

Det blir friluftsskole i Lier i høstferien - nærmere bestemt 3. - 6. oktober.

Lier kommune arrangerer hvert år tre friluftsskoler i skolens ferier; i vinterferien, sommerferien (august) og høstferien.

Friluftsskolene er som oftest i samarbeid med friluftsorganisasjoner og Eiksetra turisthytte og varer mandag – torsdag. DNT Drammen og Omegn, Oslofjordens Friluftsråd og Oslo og Omland Friluftsråd er de viktigste samarbeidspartnerne.

Tilbudet er for 5.-7.trinn med typiske aktiviteter som fisking, kanopadling, ski, ekspedisjoner og masse mer. Vi tar hensyn til ulikt ferdighetsnivå og friluftserfaring og tilbudet passer derfor for “alle”.

Overnatting er høydepunktet

Det er som regel èn overnatting på slutten av friluftsskolen, der man kan velge å sove i lavvu, under åpen himmel eller i eget telt. Dette er selve høydepunktet på friluftsskolen.

Friluftsskolen stiller med alt friluftsutstyr. En god sovepose og liggeunderlag er imidlertid noe deltageren selv må ta med. Vi har noe til utlån – ta kontakt hvis du mangler.

Friluftsskolen koster som regel mellom 600 – 800 kroner per deltager og dette dekker transport og noen måltider. Vi gjør oppmerksom på at kommunen kan gi friplasser på grunnlag av økonomiske forhold. Mer informasjon om det her.

Høstferien neste

Neste friluftsskole er i høstferien, 3. – 6. okt, ved Damtjern (Damtjern ved Liertoppen). Det er først til mølla-prinsippet. Påmelding stenger når det er fulltegnet.

Klikk på denne lenken for å melde deg på

Mer info og program sendes de påmeldte på e-post cirka to uker før friluftsskolen starter.

Sist oppdatert: 05. september 2016