Får 80.000 kroner til BUA-elsykler

Snart kan du låne deg en elsykkel hos BUA i Lierbyen.

Inspirert av elsykkelbiblioteket i Drammen ønsker Lier å etablere en utlånsordning av elsykler i Lier.

Lier kommune søkte tidligere i år om å få 80.000 kroner i støtte fra Buskerudbyen til å kjøpe inn elsykler til Bua i Lier. I forrige uke kunne prosjektleder for sykkel i Buskerudbyen, Trond Solem, fortelle at disse pengene er i boks – og elsykler kan bestilles.

Nå skal kommunen kjøpe inn tre-fire elsykler, og i løpet av noen uker blir disse forhåpentligvis levert til BUA Lier.

- Elsykler blir et fint tilskudd til sykkelparken vår. På grunn av trafikksikkerheten setter vi 18-årsgrense på lån av elsykkel, påpeker Rune Bjelkarøy hos BUA Lier.

Rune Bjelkarøy, Ingebjørg Tofte og Trond Solem er glade for at det snart kommer elsykler til BUA Lier.

Sist oppdatert: 25. april 2017