Nå kan du melde deg på friluftsskolen

Lier kommune arrangerer friluftsskole 8. til 11. august på Eiksetra. Påmeldingsfristen er 1. juni.

Kommune arrangerer tre årlige friluftsskoler i skolens ferier: i vinterferien, sommerferien (august) og høstferien.

Friluftsskolene er som oftest i samarbeid med friluftsorganisasjoner og Eiksetra turisthytte.

DNT Drammen og Omegn, Oslofjordens Friluftsråd og Oslo og Omland Friluftsråd er våre viktigste samarbeidspartnere.

Fisking og kanopadling

Tilbudet er for 5.-7.trinn med typiske aktiviteter som fisking, kanopadling, ski, ekspedisjoner og masse mer.

Vi tar hensyn til ulikt ferdighetsnivå og friluftserfaring og tilbudet passer alle. Det er som regel en overnatting på slutten av friluftsskolene, der man kan velge å sove i lavvo eller under åpen himmel. Dette er selve høydepunktet på friluftsskolen.

Neste friluftsskole er 8. – 11. aug på Eiksetra. Se invitasjon under. Påmeldingsfrist 1.juni.

Du finner påmeldingsskjema her.

Sist oppdatert: 25. april 2016